KVESTKoin

Artikli ja veebikeskkonna näol oli tegemist 1. Aprilli huumorihetkega. KVEST ei pea NFTsid mõistlikuks projektiks ning ei soovita kellelgil meie naljaplatvormi liiga tõsiselt võtta. Aga galerii päeva jooksul valikus olnud kogumispiltidest on nähtav siin

Aeg on D&D ja TTRPG maailma tuua innovatsiooni. Jah, me saime filmi – aga see ei ole piisav. Me ei peaks olema ainult pen and paper. Miks teised mängud võivad nii palju blokiahelat ja NFT’sid kasutada. Alati jäetakse meid ilma, sest me teeme naljakaid hääli laua taga ja kujutame endale asju ette.

Enam ei pea asju endale ette kujutama.

Uuri lähemalt: koin.kvest.ee

Nüüd on asi päriselt nii. KVESTKoin on järgmine samm tuleviku suunas. Ehita endale kollektsioon hindamatutest digitaalsetest unikaalsetest vääris-teostest. See on nagu Mona Lisa, aga see on sinu enda oma. Sinu enda digitaalne KVESTi Mona Lisa. Kutsume teid kõiki kaasa meie järgmisele peatükile – üks samm tulevikku, kaks sammu edasi.

Kaevanda Koine

“Kaevanda” endale Koine ning osta nende eest just endale huvi pakkuv digitaalne teos. Sa võid olla täiesti kindel, et sa oled ainus, kellel selline teos olla saab. Sest see on internet ning digitaalselt asju ei saa kopeerida. Me kontrollisime, ei olnud väga lihtne. Lisaks on pead tõstmas sajandi rivaalitsus – Honk versus Brumm versus Viisel. Tee konto, vali oma tiim ning sinu punktid toetavad just sinu lemmikkangelast.

X
Ostukorv
Ostukorv on tühi.

Lisa mõni toode ostukorvi, et alustada.