Saage tuttavaks – Grupileidja

Tegemist on aegunud artikliga – Grupileidja 2.0, ehk ainus Grupileidja, töötab teisel platvormil ning selle kohta saad lugeda siit.

Miks on nii, et draakonite alistamise, maailma päästmise ja tulnukate sissetungi takistamine on tihtilugu lihtsam ülesanne, kui ühe mängugrupi moodustamine. Leida üles need kaasmõtlejad, kes ka pingsalt uut mängu tahaksid alustada, ei ole kindlasti mitte lihtne ülesanne – samas ei peaks see olema ka meie hobi kõige keerukamate seas.

Eriti praegusel ajal võivad paljud grupid olla oma seiklemistega pausi peal ning ootavad kuni seis paremaks läheb. Aga kui endiselt ja jätkuvalt kripeldab sees soov ikkagi mängida, kasvõi uue grupiga, siis oleks hea kui need kuulutused ja soovid oleksid kenasti üles märgitud ühte kohta.

Saage tuttavaks – Grupileidja.

Oleme KVESTi pundiga tegelenud säärase tööriistaga, nagu “Grupileidja“, mis loodud selleks, et oleks üks ühtne platvorm, mis koondab kõik kohti täitvad grupid ja mänguhuvilised kokku.

Grupileidja kasutamine on äärmiselt lihtne – tutvu juba ülesmärgitud gruppidega – kui leiad nende seast sobiva või huvipakkuva – vajuta “LOE LÄHEMALT” ning avaneb grupi detailvaade. Seal keri väheke allapoole ning juba saadki kirjutada grupi korraldajale – sealt edasi saate vestelda ja plaanid paika panna omasoodu.

Kui oled ise juba grupi enam-vähem kokku pannud, aga mõned kohad on veel tühjad – saad uue grupi lisada “LISA UUS GRUPP” nupu abil – täida vastavad väljad ja sisesta info oma mängu kohta ja saada teele. Mõne päeva jooksul vaatame sisestused üle ning lisame süsteemi avalikuks – ning varsti mänguhuvilised saavadki hakata sulle kirjutama.

Aga kui pole ühtegi mängu, kus oleks kohta sulle? Siis loo uus grupp – grupi loomisel pole nõutud, et korraldaja oleks mängujuht. Või keegi kellel juba mitmepealine grupp koos. Kaugel sellest – sa võid märkida ühe koha täidetuks mängijana ning kõik muud, kaasaarvatud mängujuhi koht, võivad jääda vabaks.

Tööriist on kasutatav nii Eesti kui ka Inglise keeles.

Kui sul on küsimusi või mõtteid – anna neist meile näiteks kommentaariumis teada.

Ega siin muud, kui LEIA OMA GRUPP

X
Ostukorv
Ostukorv on tühi.

Lisa mõni toode ostukorvi, et alustada.